user-image
Okänd
Kille ,16 år

Hej, Kille 16 år här, jag började nyss på en ny skola och är ganska blyg av mig, men eftersom en kompis som jag har känt från dagis gick där så blev jag introducerad av henne till hennes vänner. Poängen är att jag gillar en tjej, vi har lite gemensamt skulle jag säga, vi både spelar spel mest på helgerna och är båda gamers, men jag är sämst när det gäller att prata med tjejer, trodde att det skulle gå enklare eftersom vi har mer intressen gemensamt, men det går inte. Jag är ganska seriös och pratar inte så mycket, så med det är det svårt att visa att jag är intresserad sen är det ännu svårare med att jag har svårt att prata med henne från första början. Vi började prata första gången (väldigt lite) när hon ritade en tatuering och då hade vi musik, så jag sneglade ner lite under lektionen (vi kollade på film) hon märkte det och började kolla tillbaka, tillslut när hon var klar så sa jag att jag tyckte den var snygg och frågade vart den var ifrån. Sen dess har vi inte pratat så mycket förutom när vi spelar, men hon pratar (på skype) med bara mig, trots att hon har en till vän online, när vi spelar. Så hur gör jag?


SVAR

Hej, tack för att du skickade in dina tankar och funderingar. :) 

Du skriver att "du är sämst när det gäller att prata med tjejer" och mitt råd till dig är därför, att du inte tänker så mycket på att det är en tjej du snackar med. Försök att slappna av och var dig själv. 

Ett annat råd är att du tänker över hur du tar kontakt med en ny kompis? Hur börjar du snacka med denne? Försök att göra på samma sätt i denna situation.

Jag tänker att det viktigaste är, att du tar initiativ och snackar med henne, samt att du visar att du är intresserad av henne. 

Lycka till! 

Kramar, Madeleine


Visningar : 1096

Senaste frågorna

Se Alla