user-image
Okänd
Tjej ,13 år

Jag har under en väldigt lång period känt mig ledsen, mått dåligt och jag kommer inte ihåg senast jag var glad på riktigt. Jag har inte prata med någon om det för jag vet inte med vem i så fall, jag är aldrig med mina kompisar utanför skolan eftersom jag tränar minst 9 gånger i veckan. Själv skulle jag aldrig våga gå till en kurator eller nåt så vet inte vad jag ska göra.


SVAR

Hej fina du. <3

Det var starkt av dig att skriva till mig och skicka in dina tankar och funderingar. Jag förstår  att du är osäker på vem du kan prata med om hur du har det och att det kan vara läskigt att våga gå till en kurator. Jag vill därför gärna tipsa dig om Föreningen Tilia, jag är själv aktiv i föreningen och vi har öppen chatt varje kväll. Du är hjärtligt välkommen in i chatten för att snacka om det som du har lust för. Utöver detta finns det flera andra stödfunktioner i föreningen och kontaktupplysningar till oss frivilliga.  

Jag förstår att du befinner dig i en jobbig situation nu, och jag upplever det också på din fråga som att du känner dig ensam. Men du skall veta att du inte är ensam, vi på Tilia finns här för dig varje dag. <3 

& kom ihåg: det blir bättre! 


Kramar,
Madeleine


Visningar : 1382

Senaste frågorna

Se Alla