user-image
Okänd
Tjej ,17 år

Hej! Jag jobbar extra som vikarie för småbarn och där jobbar en kille som jag tycker väldigt mycket om. Varje gång jag varit där så har jag småpratat med honom osv. och så har det varit varje gång som jag varit där. Jag kände att jag började gilla honom mer och mer, så en dag bestämde jag mig för att skicka vänförfrågan till honom. För att ge honom en ”hint” att jag gillar honom. Det resulterade till att vi hälsar på varandra och säger hejdå. Han tittar på mig också lite då och då han ler lite smått också. Men inget mer än så. Sen bestämde jag mig för att skriva till honom (med hjälp av mina kompisar) och fråga ifall han ville gå ut nån dag? Vilket han inte svarat på! och det är där paniken kommer… Det står att han inte läst det men att han har varit/är aktiv!! Det är så jobbigt att vänta på att han ska svara, om han ens kommer att svara!! Betyder detta att han inte gillar mig? Var det för tidigt att fråga? Det känns som att jag skämt ut mig och jag känner mig så dum!! Ps. han är två år äldre än mig!


SVAR

Hejsan, tack för att du skickade in din fråga! <3 

Jag tycker att det var jättemodigt av dig att fråga honom, skitstarkt! Ibland försöker killar, och tjejer också för den delen, spela svårflörtade... Det är rätt vanligt att man väntar ett par dagar med att svara (vilket om du frågar mig är jättedumt). 

Du har överhuvudtaget inte skämt ut dig, du har visat att du är en stark tjej som är intresserad av honom. Inget dumt alls, bara imponerande! 

Jag förstår att det är skitjobbigt att vänta på att han svarar. Därför är mitt råd till dig, att du nästa gång ni jobbar ihop snackar lite med honom. Hälsar, frågar hur han har de och hur de funkar på jobbet. Därefter kan du ju (om du vågar) fråga om han sett ditt meddelande, och säga att om han inte har lust att gå ut med dig så är du glad om ni fortfarande kan vara bra kollegor. 

Jag tycker inte det var för tidigt att fråga, du tog chansen när du hade den och det är det man måste våga göra när det kommer till kärlek. :) 

Jag håller tummarna för att han svarar på ditt meddelande! 

Kramar,
Madeleine


Visningar : 1088

Senaste frågorna

Se Alla