user-image
Okänd
Tjej ,16 år

hej jag kom över en kille för en månad sen jag lärde känna en ny kille och jag är kär i den nya killen vi är bra kompisar och vi lärt känna varandra en mer än en månad vi bor 3 timmar bort från varandra och jag berättade vad jag juste känner för honom han ville inte göra mig ledsen men han känner inte samma här han vill bara att vi ska vara kompisar medan jag vill att vi ska vara mer än vänner jag grät och mådde dålig jag känner mig besviken försökte men kan inte släppa de jag känner mg deppig och vill ha en kille jag kan inte komma över någon så lätt de är väldigt svårt för mig snälla hjälp


SVAR

user-image

Hej 

Tack för din fråga. Vad bra och fint av dig att berätta för killen och visa dina känslor för honom, det är ju liksom det enda rätta du kan göra. Ni verkar ändå kunna prata ärligt med varandra och det är ju jättebra. Bättre att veta hur det är än att gå och fundera eller bli lurad, eller hur?

Kärlek är inte så lätt och de flesta människor har nog en eller flera gånger i sitt liv varit kära i eller intresserade av personer som av olika anledningar inte besvarat deras kärlek tillbaka. Jag har själv varit olyckligt kär i killar och jag vet precis hur det känns och man tänker att man aldrig kommer bli lycklig igen och att man aldrig kommer träffa någon ny för att det enda man kan tänka på är just den killen. Jag förstår också att  du känner att nu när du träffat en kille du gillar så vill du inte släppa honom för det känns tråkigt och jobbigt.

Tyvärr kan man ju inte styra över andra människors känslor utan bara sina egna och hur man hanterar motgångar. Försök att släppa dina tankar på honom lite och fokusera istället på andra roliga saker som du gillar att göra. Och du, att vara vän kan väl heller inte vara så fel? Jag vet inte om du känner att du skulle klara av att vara "bara" kompis med honom men om du känner att det är ok kanske ni kan fortsätta hålla kontakten? 

Även om det känns jättetungt och deppigt nu så lovar jag dig att du kommer att komma över det och det kommer att komma in nya personer i ditt liv som du kommer att tycka om för det är så livet fungerar. 

Det viktiga att komma ihåg är också att du är bra precis som du är och att du är värdefull genom att bara vara du. Tids nog kommer du träffa en person där dina känslor är besvarade tillbaka, det tror jag verkligen. 

Ta hand om dig.

/Charlotte


Visningar : 995

Senaste frågorna

Se Alla