user-image
Okänd
Kille ,15 år

Hej! Jag har ett problem som startade strax efter att sommarlovet slutade gällande olycklig kärlek.. Det började med att jag och en tjej började skriva lite med varandra med det var inte nåt mellan oss. När sommarlovet startade började vi snacka väldigt mycket. Vi hördes av nästan varje dag och messade på kvällarna! Efter ett tag började jag få känslor för henne och jag berättade det för henne men hon kände inte samma, det var dock inget problem efter det. Det tog inte lång tid innan hon också fick det för mig (enligt henne fick hon det men vet inte om det stämmer) Vi började träffas mer och mer och mina känslor blev starkare och hennes med. Men det blev inget eftersom hon precis hade haft ett förhållande, plus att jag inte kände för det heller just då! Sen när sommaren började gå mot sitt slut började hon träffa sitt ex helt plötsligt och han ville lösa saker med henne. Vilket jag tyckte var konstigt och jag blev allt mer sur på henne över det att hon lämnade mig, vi har haft väldigt många bråk under tiden fram tills nu. Hon har nu lagt ner allt med sitt ex och vi diskuterade allt som hade hänt och hon var väldigt ledsen. Nu har vi inte haft något bråk och vi är vänner igen, men relationen är väldigt oklar. Vi är något mellan vänner och det vi var förut när vi höll på. Men jag är fortfarande kär i henne och mår väldigt dåligt över det. Trots att vi träffas och snackar varje dag. Förstår att det inte går att bestämma att sluta gilla någon men behöver hjälp. Tacksam för svar!


SVAR

Hallå, tack för du delade med dig av din situation. 

Jag förstår att du blev sur på henne och att ni hade många bråk fram och tillbaka, men jag är samtidigt glad för att ni har hittat tillbaka till er vänskap igen. Som du skriver är ni något mellan vänner och det ni var innan, och det kanske inte behöver sättas närmare ord på er relation, men det är viktigt att ni vet var ni har varandra och vad ni förväntar av relationen. Ex. får ni dejta andra? 

Är det så att du känner att du gärna vill snacka med henne om vad du känner så tycker jag det är en bra idé. Det verkar som att hon hade ett avslutat kapitel med sitt ex men att hon nu har avslutat det, så vem vet, kanske är hon redo för något nytt? 

Precis som du skriver, funkar det inte riktigt att bestämma sig för att sluta gilla någon. Men det man kan bestämma sig för, är om man skall försöka få det att leda till något eller om man skall försöka låta det vara (så svalnar förhoppningsvis känslorna med tiden). Det är jobbigt att vara olyckligt kär, men det går att ta sig igenom. :)  

Stor kram,

Madeleine


Visningar : 1110

Senaste frågorna

Se Alla