user-image
Okänd
Tjej ,13 år

Hej! Jag har varit ihop med en kille, och var jättekär i han. Men så fick jag reda på att han hade vart med andra tjejer och frågat chans på 2 utav mina ganska nära vänner! Jag blev ledsen! Efter lovet trodde jag att jag hade glömt honom, men när jag såg honom i klassrummet, blev jag helt uppspelt och märkte att jag fortfarande är förälskad i honom. Vad ska jag göra? Jag smsar rätt så mycket med honom.. Igår kväll frågade han mig om jag kunde beskriva honom med några ord och det gjorde jag. Sen så sa han att han kunde beskriva mig med några ord, det gjorde han och jag blev glad. Jag tror att han börjar ångra allt han gjort mot mig och i de tidigare förhållanden som han har haft. Han var en extrem player men jätte snäll och snygg! Hjälp mej snälla, jag vet inte vad jag ska göra! Min bästa kompis tjatar på mig och säger: -Glöm han bara, han har varit ett svin! Men det är svårt om man är kär ju! Ska jag glömma honom eller ska jag vänta tills han blir äldre och har mognat, eftersom dom flesta killar mognar väl senare än tjejer! Jag tackar på förhand!


SVAR

Hej, tack för att du skickade in din fråga och delade med dig av din situation. :) 

Ibland kan kärlek vara riktigt svårt och jobbigt. Det låter som att han var riktigt elak mot dig när ni var tillsammans, vilket jag hoppas att han ångrar! Men även om han var elak mot dig, så är det viktigt att tänka att alla kan förändras och förtjänar då en andra chans. Om du kan märka att han ångrar sig, att han är ledsen för hur han behandlade dig och ber om ursäkt kan han vara värd en andra chans. Men kom ihåg, att du förtjänar att bli behandlad med respekt och kärlek, nöj dig aldrig med mindre och gör han samma misstag igen så säger jag som din kompis: Glöm han, han är ett svin. 

Precis som du skriver kommer han högst troligt att få ett mer moget beteende när han blir äldre. Man brukar säga att killar ligger ca. 2 år efter tjejer i mognadsprocessen och hjärnan är först fullt utvecklad vid 25 års ålder. Så vem vet, kanske blir det ni två en gång i framtiden i alla fall? :) 

Lycka till med kärleken, och kom ihåg: du förtjänar att bli behandlad med respekt och kärlek! <3

Kramar,

Madeleine


Visningar : 968

Senaste frågorna

Se Alla