user-image
Okänd
Tjej ,13 år

Jag behöver hjälp ganska akut. Pga. att jag blev mobbad i min första skola fick jag byta skola. Där hände samma sak, så jag fick byta igen. Nu har jag bytt 3 gånger på lite mer än en termin och samma sak har hänt i varje skola. Antingen blir jag utfryst och ignorerad eller mobbningsoffer. Jag mår hemskt dåligt, har svårt att äta och gråter nästan dagligen. Jag har även pratat med både skolkuratorn och en psykolog, men alla säger samma sak – ”Kämpa på, det tar tid att hitta kompisar”. Så jag får aldrig den hjälp jag behöver. Varken lärarna eller mina föräldrar gör ett skit. När det blir för svårt låter de mig bara byta skola. Vad ska jag göra?


SVAR

Hej, tack för att du skickade in din fråga och delade med dig av din situation. <3 

Jag förstår att du mår dåligt och att du har en situation som du behöver hjälp med. Det är tråkigt att höra att du inte har fått den hjälp du känner att du behöver. 

Utöver att jag sitter här i stöd och svar panelen på ungdomar.se så är jag volontär hos Föreningen Tilia. Vi erbjuder stödchatt varje kväll, vi finns för att lyssna, vägleda och stötta dig i din situation. Kanske kan vi hjälpa dig på vägen, jag hoppas det. <3 Surfa in på Föreningen Tilia så hittar du oss i chatten, varje kväll året om mellan kl. 21-22.30. Vi finns här för dig! 

Kramar, 
Madeleine


Visningar : 1309

Senaste frågorna

Se Alla