user-image
Okänd
Tjej ,20 år

Hej! Jag har skrivit in tidigare och nu har jag ytligare lite funderingar hehe. Har lite funderingar kring kärlek/sex. Jag är singel men funderar mycket på de killar jag träffat och haft kontakt med och ibland tänker/undrar jag vad det är som har gått fel. Jag har blivit kär i fel killar, jag har bara träffat killar som inte är seriösa mot mig, sådan som bara leker med mina känslor. Är så himla trött på sånt. Ibland undrar jag om det är jag som gör nåt fel?! Varför spelar folk någon dom inte är? Jag har träffat sådana som till en början visar sig vara jättetrevliga och snälla sen blir dom någon dom sa att de aldrig skulle bli….Varför gör dom så? Är det dom själva som är osäkra eller jag förstår inte. Bättre att vara ärlig ju.. När jag ser program där det handlar om kärlek osv, blir jag lite smått till mig och varm i kroppen. Dom killarna jag träffat iaf vissa av dom, har jag velat fortsätta träffa och sett nåt positivt i det men som sagt då blev dom någon dom inte var eller så slutar de bara att svara och jag står där som ett frågetecken… Hatar att bli sårad, alla har vi känslor! snälla ge mig tips/råd.. Vill inte börja se ner på mig själv för jag vet att jag inte gör nåt fel ju (a) Tack på förhand!


SVAR

Hej, du är hjärtligt välkommen att skicka in så många frågor du vill. :) 

Precis som du säger har dem killarna du blivit kär i inte varit schyssta mot dig, det där med att playa någon och spela med någons känslor är oerhört elakt. Men det som är viktigt att tänka på är att det inte gäller alla killar. Det finns guldkorn där ute, som är fantastiska och underbara och som skapar den där varma känslan av kärlek i kroppen. 

Det enda som du kan göra för att undvika de "dåliga" killarna är att följa din magkänsla och ditt hjärta, men kom också ihåg att lite förnuft och tanke inte alltid skadar. Kanske kan du föreslå att ni skall ses ute? Ex. istället för att se en film hemma så föreslå bio? Kanske i kombination med en fika? 

Sen vill jag också passa på att dela med mig av ett tips/metafor som min mamma lärde mig: Killar är som en liten fågelunge, håller du dem för hårt så kvävs dem, och för löst så flyr dem. Det gäller alltså att hitta mellantinget, så dem stannar kvar. Att inte vara för på, men heller inte för off. :) 

Sist men inte minst, kom ihåg att det finns guldkorn till killar där ute, du gör inget fel, du har bara haft otur, och turen kommer vända! <3

Kramar,

Madeleine


Visningar : 1241

Senaste frågorna

Se Alla