user-image
Okänd
Tjej ,13 år

Hej! Jag är en tjej på 13 somrar som har haft det väldigt svårt med ångest och liknande. Men jag har äntligen hittat tillbaka och har pratat med mina tränare om ätstörningar. Dessutom har jag blivit kär i en kille i samma träningsgrupp. Han är två år äldre och jag är så himla kär att jag vill krama hela världen. Frågan är bara om han har några känslor för mig. Mina kompisar säger att han tittar på mig hela tiden och på sistone så har han börjat le lite mot mig. Men han visar det bara på träningarna, aldrig när vi träffas i skolan.. han bara tittar på mig då och då i matsalen. Han är väldigt blyg och lugn medan jag är lite mer hyperaktiv. Och jag tror faktiskt inte att han har tjej för att han ofta är ensam på rasterna och lyssnar på musik. Vi har bara ett till problem. Han börjar på gymnasiet om ett halvår och jag har panik. Jag skulle nöja mig med att bara få en kram av honom. Har du något tips på vad jag ska göra? För även om jag är rätt högljudd och gör det som många inte gör så är jag väldigt blyg och vågar inte visa känslor eller ge han någon lapp. Är så himla kär i denna kille.


SVAR

Hej, tack för att du skickade in din fråga. :) 

Vad underbart att höra att du är kär! Jag förstår att det är svårt att veta vad du skall göra... Men mitt råd när det kommer till kärlek är att man alltid skall ta chansen när man har den. Tänk om han är den rätta för dig? :) 

I kärlek måste man satsa för att vinna och det är precis vad jag tycker att du skall göra, även om det känns svårt och nervöst. Kanske kan du sätta dig jämte han på lunchen? Snacka med han lite mer i skolan? Fråga om han har lust att ta samma buss hem från träningen? Skiva till honom på någon social media? Ge honom ett extra leende eller en extra blick? Det viktigaste är att du visar ditt intresse för honom. 

Kom ihåg att satsar du inte, kan du heller inte förvänta dig att vinna hans kärlek eller få den där efterlängtade kramen. Lycka till. <3

Kram, 
Madeleine


Visningar : 3427

Senaste frågorna

Se Alla