user-image
Okänd
Kille ,14 år

Hej =) Vad ska man göra om man känner sig trakasserad och orättvist behandlad av moderatorerna här på forumet om man redan tagit upp det och varken redaktionen eller den webbansvarige tar en på allvar eller lyssnar, man blir bara ignorerad, vad ska man göra? =/


SVAR

Hej och tack för din fråga!

Här kommer en hälsning från sidans administratör, André Vifot Haas:

Ungdomar.se har en stark värdegrund om alla människors lika värde och ett flertal regler och användarvillkor som du godkänner när du registrerar ditt konto. Bryter du mot denna värdegrund eller dessa regler har moderatorerna och sidans ansvariga rätt att stänga av dig från sajten, både tillfälligt och permanent.

Vi i ledningen har daglig kontakt med sajtens moderatorer och de har samtliga genomgått en moderatorutbildning framtagen av Statens Medieråd och Nohate.se, samt ett antal andra utbildningar. Om de anser att du har förbrukat din rätt till medlemskap på sajten så finns det alltså goda anledningar till detta!

Om du trots detta anser dig orättvist behandlad går det bra att höra av dig till support@ungdomar.se för att få svar från mig eller någon annan administratör. Om du inte känner att det svaret är tillräckligt kan du även maila info@ungdomar.se och då komma i kontakt med Jenni som är verksamhetsansvarig för Ungdomar.se.

Ha en fin dag!


Visningar : 898

Senaste frågorna

Se Alla