user-image
Okänd
Tjej ,18 år

Hej. Jag träffade en kille på nyår, vi har gått i samma skola under högstadiet och nu har han gått ut gymnasiet och jag går sista året. Jag var superkär i honom då, och kanske lite fortfarande också, därför blev jag så glad när han började prata med mig, vi snackade ganska mycket vilket ledde till att vi hånglade. Jag visste inte ens att han vet att jag existerar, men när vi snackade visste han vilken skola jag går i och så. Sedan sa han att jag skulle höra av mig dagen efter för han behövde gå. Han skickade sedan sitt nummer på Facebook, dock var numret fel, det saknade en siffra så jag kunde inte skriva nåt. Men jag skrev på Facebook dagen efter och han har nu, tre dagar senare inte ens öppnat mitt meddelande. Ska jag skriva något mer eller ska jag vänta på att han har sett det eller vad ska jag göra? Jag gillar verkligen honom men vill inte verka för på heller. Vore så tacksam för svar!


SVAR

Hallå, tack för att du skickade in din fråga!

Kul att han började prata med dig på festen och att han gav dig sitt nr. Dock segt att han skrev fel, men så kan det gå ibland. Jag tycker det var modigt att du skrev på Facebook, men vad konstigt att han inte har öppnat ditt meddelande, det kan ju dock finnas logiska förklaringar…

Är ni vänner på facebook? Annars kan det ha hamnat i hans ”annan” inkorg, vilken man sällan kollar. Är ni inte vänner så föreslår jag att du skickar en vänförfrågan. :)

Om ni är vänner på Facebook, kan det vara den där töntiga gamla tredagarsregeln som han kör på, att man väntar tre dagar innan man svarar, så onödigt med tanke på att nästan alla har sina telefoner och internet nära till hands idag. Men med tanke på att han inte ens öppnat ditt meddelande är ju inte det så troligt, jag hade nog skickat ett till meddelande, som en påminnelse.

Lycka till!

Kram,

Madeleine


Visningar : 1089

Senaste frågorna

Se Alla