user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Hej! Jag är en 15 årig tjej som snart fyller 16. Min kille är 20 han fyllde det nyss. När jag och han har sex så säger jag till honom att vara försiktig och det säger han att han ska vara då men han är inte det! Han trycker in den jättehårt och snabbt när jag inte ens är beredd på det när jag säger åt honom att sluta för jag får ont, så gör han inte det, det kan ta en stund och så ska det ju inte va! Jag grät en gång när vi hade sex det var min tredje gång så jag hade ont jag sa till honom att sluta men han fortsatte ändå. Han slutade inte det tog en stund, tills han kom då slutade han! Varje gång vi träffas så vill han ha sex med mig det känns som om han bara är ute efter det när det gäller mig det känns inte alls bra! Jag är jättekär i honom jag tycker om han SÅ mycket och han säger att han också är kär i mig men jag vet inte om jag ska kunna tro på det riktigt. Jag sa till honom för några dagar sedan att om han inte lyssnar på mig vad jag vill, om han gör mig illa och så, så kan jag polisanmäla honom för jag ville att han skulle fatta att det är allvar men då skrattade han bara och tog fram sin mobil och slog in 112 och sa ”ring då vad tror du dom kommer göra?” Han har gjort mig ledsen många gånger. Det finns en annan kille som han känner lite som jag har hållit på med för 2 månader sen då var vi inte ihop vi hade bara varit på g för ett år sen. Den killen är försiktig med mig när vi har sex, han slutar direkt när jag säger till honom och han förstår men det gör inte min kille. Problemet är bara att jag är inte kär i den andra killen, jag tycker om honom mycket men mer än så är det inte. Min kille hade snackat skit om mig till honom några dagar innan vi blev ihop han sa att jag inte är en bra person, att jag är en bitch, att jag träffar jättemånga killar osv en massa som inte ens är sant. Den andra killen trodde inte på det, han har sagt att han tycker att han är konstig. Min kille sa för ett tag sedan att han den andra killen hade också snackat skit om mig men det vet jag inte om jag ska tro på, min kille har ljugit förut och den andra killen gör inte det han är alltid ärlig har jag märkt. Jag frågade min kille va det var han hade sagt om mig men det ville han inte säga han sa”du kommer inte tro på mig du kommer bara tro på honom så det är ingen ide att jag säger nåt” Den andra killen han köper presenter till mig, ger mig mat och så han är väldigt snäll. Han är bara 2 år äldre än mig också så det är inte så mycket. Han har lovat att skärpa till sig men om hanfortsätter hålla på med det han gör, han gör mycket saker det skulle ta jätelång tid om jag skrev allt det orkar jag inte göra men om han fortsätter så ska jag göra slut med honom för att då orkar jag inte med honom då tar den andra killen istället!


SVAR

user-image

Hej

Tack för din fråga.

Kärleksproblem är aldrig så lätta men det som är viktigast av allt att komma ihåg, som jag tycker, är att man måste vara ärlig mot sig själv och verkligen umgås med dem man tycker om på riktigt och av rätt anledningar. Sex är ofta väldigt spännade, framförallt i tonåren men det är viktigt att man känner sig bekväm och att man kan säga ifrån om något känns fel eller om man inte vill gå med på något, du har ju gjort detta och förklarat för din kille och det behöver han lyssna på. 

Jag såg ett ordspråk nyligen som sa att "i längden vill man ändå bara vara med dem som får en att skratta och må bra" och det tycker jag stämmer så bra. Av det du skriver får jag känslan av att du känner dig lite nedtryckt i er relation och att din kille inte riktigt respekterar dig och behandlar dig på ett schysst sätt även fast du sagt ifrån till honom. Alla människor är värda en partner som visar dig kärlek, som är snäll, finns där och som verkligen vill en väl - det tycker jag du ska ta med dig och verkligen fundera på om du känner så med den här killen. Ofta kan man inte styra sina känslor eller vem man blir kär i och det kan kännas frustrerande. Det är du som måste ta beslutet om hur du vill gå vidare men mitt råd är verkligen att tänka igenom hur du vill bli behandlad, du har ju också försökt tala om hur du vill ha det. Ett tips kan vara att göra en lista på för - och nackdelar med förhållandet, då ser du också lite tydligare vilken del som väger över, positiva eller negativa spalten? Det är bra att du tänker och reflekterar.

Kram på dig


Visningar : 1988

Senaste frågorna

Se Alla