user-image
Okänd
Tjej ,20 år

Hej! Jag har haft kontakt med en kille ett tag, vi har bara haft kontakt via sms men jag har fått bra vibbar av honom och han har fått desamma av mig. Vi har pratat ganska mycket om sex och han säger att han skulle vilja ha sex med mig och jag vill ha det med honom.. Men jag har inte gjort det, så jag är nervös, känns så pinsamt att vara nervös^^.. O andra sidan så känner jag att han är den enda killen som det skulle kännas lite rätt med att ha sex med. Jag har bara träffat fel killar innan och då har jag inte velat ha sex med dom för att det inte känts rätt. Nu känns det som att det skulle kännas lite rätt, har ju inte träffat honom men vet vem han är på avstånd om man säger så . Känns som jag har världens chans här nu, jag vill ta den men är nervös… Hjälp mig, hur ska jag tänka, tips/råd?? Tack på förhand! :)


SVAR

Hallå, tack för din fråga.

Vad spännande att ni får bra vibbar av varandra och att ni är intresserade av varandra. :) 

Att vara nervös första gången man ska ha sex är vanligt - det är ju något helt nytt. ;) Det viktiga är att man vill, att det känns rätt och att man tar det försiktigt. Sex skall vara skönt. 

Mitt tips är att du lär känna denna kille innan du har sex med honom. Träffa honom ett par gånger och se vad han är för person. Även om ni har snackat över sms så tycker jag att det är en bra idé att du första gången har en kompis med eller träffar honom på en offentlig plats (och att du då har informerat personer i din omgivning om detta). När man möter en person i verkligheten, så är det ofta något helt annat än över sms, förmodligen kommer det att ge dig en bättre bild av vem han är, så får du se om du vill / är redo för att ta steget med honom. 

Lycka till! 

Kramar,
Madeleine


Visningar : 2881

Senaste frågorna

Se Alla