user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Det här är en väldigt lång text med behöver bara skriva av mig lite:) Jag är en tjej som är 16 år som just nu är väldigt förvirrad eftersom jag inte riktigt vet vart jag står någonstans. För 3-4 månader sedan började jag och en kille in min klass börja flörta. En decemberkväll efter skolan åkte vi hem till honom och låg och kollade på film och låg och höll om varandra, inget mer eftersom jag tror vi båda var nervösa. Speciellt jag som aldrig förr har kysst någon… Vi fortsatte och flörta över julen fram tills nu. För någon dag sedan åkte vi hem till honom efter skolan och skulle hänga. Vi låg i hans säng och kollade på en serie och allt var jättebra! Vi började kyssas för första gången och han tog på mina bröst och tog av mig min tröja och jag var helt okej med det eftersom jag verkligenverkligen gillar den här killen. Vi hade jättemysigt men sen efter allting så säger han ”fan vad jag är en idiot”. självklart frågar jag varför och han berättar att han håller på med en annan tjej och min första reaktion var bara eh okej. För hur ska jag reagera. där ligger jag utan bh och rödrosiga kinder och är lite vilsen men låtsas vara kvar på jorden även fast mina tankar är någon helt annanstans! Jag frågar schysst vad han känner för henne och han svara bara att han inte riktigt vet. Jag frågar sedan vad han känner för mig och han svarar att han inte riktigt vet. Min reaktion på det var lite förvånande eftersom vi precis hade legat kysst varandra och haft det riktigt mysigt. Jag säger ”Någonting måste du väll ha känt, annars skulle inte detta ha hänt”. han blir tyst och säger att jag inte skulle förstå honom och jag ber honom förklara. Han säger att han varit kåt på mig ett tag och jag vet inte ens hur jag ska reagera på det. För där ligger jag och känner mig så jävla blottat osv och han kommer och säger att han bara är kåt. Han säger flera gånger att den här tjejen kommer bli as lack och säger att han är en idiot och skäms över det han gjort. Jag vet inte vart jag står någonstans för han kunde inte säga hur han kände för den här tjejen mer än att hon var kär i honom och han kunde inte säga mer om hans känslor för mig mer än att han var kåt. Jag gillar verkligen den här killen och det kändes som att jag blivit utnyttjad och jag vet inte vad jag ska göra. Känner mig bara så jävla dum att jag trodde han var något bättre än vad han var och nu vet jag inte hur jag ska reagera runt honom eftersom han fortfarande går runt och tänker på vem han ska välja…


SVAR

Hej och tack för din fråga!

Vilken tråkig situation du har hamnat i. Tyvärr är det inte helt ovanligt. Ibland vet människor inte riktigt vad de vill, och så blir det såna här situationer. 

Tyvärr går det inte att skydda sig själv mot såna här situationer, relationer kan vara svårt och vi kommer att bli sårade och kanske såra varandra. 

Jag tycker inte att han har betett sig schysst och ärligt mot dig. Det som är viktigt för dig att komma ihåg är att det inte är du som gjort fel. Du har inte varit pinsam eller dum. Du har känt något för en annan människa och det är något du ska vara stolt över. Det är något fint och visar att du har ett hjärta och att du är modig. Det är han som har varit oärlig, både mot dig och den andra tjejen.

Det är lätt att säga att man ska gå vidare och glömma, men svårare att göra det. Jag hoppas att du snart mår lite bättre och känner dig mindre vilsen. 

Ta hand om dig! 


Visningar : 1271

Senaste frågorna

Se Alla