user-image
Okänd
Kille ,15 år

Hej Helena. Jag är en kille på 15 år. Jag har en flickvän och vi har varit ihop i 6 månader. Jag har ett problem. Jag tycker om henne väldigt mycket och bryr mig om henne så jag vill inte göra slut med henne. Men jag känner mig så instängd i ett förhållande. Så mycket krav och plikter som inte jag klarar av. Jag vill ha ett förhållande med henne, men samtidigt inte. Det är något fel på mig. Snälla hjälp mig, jag vet inte vad jag ska göra.


SVAR

Hej,

Det låter som att det inte är er relation det är fel på, utan att du känner dig kvävd av de föreställningar som finns kring kärlek och relationer. 

Vad är det för krav och plikter som känns jobbiga? Finns det sätt som du och din flickvän skulle kunna ha det på istället, som känns bättre för er båda? Det finns inga regler för hur en relation ska se ut, förutom de som personerna i relationen bestämmer. 

Att vara kär och ha en relation måste inte innebära samma sak för alla. Fundera över vad det är som är jobbigt för just dig, och prata med din flickvän om det. Ni kan skapa en relation som just ni trivs med. 


Visningar : 1766

Senaste frågorna

Se Alla