user-image
Okänd
Tjej ,20 år

hej jag är en tjej på 20 år..jah har hållt på med en kille i ca 1 år. jag gillar denna killen men jag vet inte om de är vänskapligt eller kärlek, när folk frågar mig vad jag tycker om han så vet jag inte vad jag ska svara för de kommer inte upp något som jag känner, jag får inte fram känslor i min hjärna..jag vet inte vad jag ska göra, hur mycket ja än tänker så kommer inget upp för då börjar jag tänka på något annat, jag kan inte beskriva mina känslor!!!! snälla snälla hjälp vad är feeeel??


SVAR

user-image

Hej

Tack för din fråga. Ja du, ibland är det inte lätt att veta vad man känner och hjärnan är en komplicerad maskin som inte alltid fungerar som man vill att den ska göra. Kärlek brukar ju växa fram och det kan ta lite tid. Jag tänker såhär, varför måste du veta exakt hur du känner? Kan du inte bara ta det lite dag för dag och accaptera det som det är just nu? Om dina kompisar frågar kan du väl bara svara lite som det är? Att du inte rikigt vet men att du gillar hans sällskap?

Min erfarenhet är att känslorna ofta kommer fram när de sätts lite på spel, om personen kanske reser bort eller liknande. Saknar du honom då och hur känns det till exempel?

Mitt råd är att du låter det vara ett tag så kommer du säkert i sinom tid fram till vad du känner och oavsett vad det är så kommer du veta då.

/Charlotte


Visningar : 1417

Senaste frågorna

Se Alla