user-image
Okänd
Tjej ,13 år

Hej! Jag är en tjej på 13 år och jag är tsm med en kille. Vi båda är väldigt kåta i varandra, och jag vill jätte gärna ha sex med han. Men jag tvekar ibland och känner att de kanske kommer göra ont? Är de sant att de gör mindre ont om man är mer upphetsad/kåt?


SVAR

user-image

Hej,

Du är 13 år och därmed inte byxmyndig, jag vet inte hur gammal din kille är. Det är nämligen olagligt för någon över 15 år att ha sex med någon under 15 år. Lagen är framförallt till för att förhindra barn från att bli sexuellt utnyttjade, den vill därmed inte förbjuda två unga personer som är kära att ha sex. Jag tycker ändå du ska läsa mer om lagen här: http://www.umo.se/Sex/Aldersgrans-for-sex/.

 Viktigt är ändå att vid sex alltid lyssna på sin kropp och att som tjej bli våt. Att du blir våt fungerar nämligen som ett naturligt glidmedel. Det är också av betydelse att du bör känna dig avslappnad och bekväm tillsammans med killen, för spänner du dig är det större risk att det gör ont.

Är det så att ni tillsammans kommer fram till att ni vill ha sex får ni helt enkelt gå långsamt fram för att du ska kunna känna efter hur det känns. Det är av den anledningen också otroligt viktigt att du säger till killen om det gör ont eller känns obekvämt.

Charlotte


Visningar : 3235

Senaste frågorna

Se Alla