user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Hej! Jag tror jag har anorexia, vad ska jag göra? Jag vågar inte prata med min mamma om de för hon mår dåligt själv. Jag vill inte prata om mina problem med mina syskon. Men mina kompisar kommer inte tro mej… Kuratorn vill jag inte för att då kommer hon medela familjen och då kommer mamma bara må sämre, snälla HJÄÄLP !!


SVAR

user-image

Hej fina du och tack för din fråga.

Jag förstår din känsla och det är verkligen inte lätt att må dåligt själv och samtidigt inte vilja att andra runt omkring sig ska må dåligt. Vad bra att du delar med dig här i alla fall. Det är en bra början. Vi på föreningen Tilia har en chatt varje dag dit man kan vända sig och prata om bland annat just ätstörningar, den är öppen mellan 21-22.30 och du hittar oss på www.foreningentilia.se. Där kan du vara helt anonym och vi har heller ingen anmälningsplikt. Vi är väldigt vana vid att hantera just de frågor som du beskriver här.

Det brukar väldigt ofta hjälpa att prata om saker och om du har någon i din närhet som du känner att du kan öppna dig lite mer för så tänker jag att det kan vara väldigt bra att göra det. Det är inte bra att gå och bära på sina problem i hemlighet.

Ta hand om dig!

/Charlotte


Visningar : 1428

Senaste frågorna

Se Alla