user-image
Okänd
Tjej ,19 år

Jag hatar mig själv och min kropp och jag måste gå ner i vikt nu. Är 169 och väger 73 kilo och jag känner mig så äcklig och jag är alldeles för tjock för att visa mig bland folk eller ens min familj. För jag vet att alla tittar på mig och äcklas av min kropp, och mina föräldrar skäms över hur tjock jag har blivit. Jag klarar inte av att leva med mig själv längre, vad ska jag göra?


SVAR

Hej!

Vad tråkigt att höra att du är missnöjd med din kropp och att du känner dig äcklig. Det låter som att du nedvärderar den  mycket och som att du har övertygat dig själv om, att personer i din omgivning delar din åsikt. Men stämmer verkligen det? 

Vår kropp är fantastisk, som orkar bära oss igenom så mycket och för det skall vi hylla den till skyarna. Att gå ned i vikt hälsosamt gör man genom bra och regelbunden kosthållning i kombination med motion. Det är ingen quick fix utan det kräver tid, tålamod och motivation. 

Kom ihåg att inte lyssna på vad vågen säger. Det är känslan inombords som är den viktiga och det är den som vi så många gånger behöver arbeta med. <3

Ta hand om din kropp och ditt sinne!

Kramar,
Madeleine


Visningar : 1558

Senaste frågorna

Se Alla