user-image
Okänd
Kille ,16 år

Hej. Jag har en tjej som jag älskar med hela mitt hjärta och hon älskar mig lika mycket. Vi är perfekta och vi vill gifta oss och skaffa barn tillsammans. Vi har nästan allt gemensamt och vi är bara gjorda för varandra. Men ett problem är att hon bor i Australien. Det är den värsta smärta jag känt och det mest ångestfyllda jag varit med om. Vi träffades på Instagram vi gick vidare till Facebook och sen till Skype… Vi älskar varandra så mycket inga ord kan beskriva. Men vi båda vet att det kommer ta 3-5 år innan vi ens kan träffas. Jag kommer göra allt jag kan för att flytta till henne sen när jag kan men det kommer ta ännu längre tid så vi måste träffas någon gång innan! Såklart blir den en otrolig press med att försöka bli medborgare i Australien och lämna familjen och allt men jag älskar henne med hela mitt hjärta och varken vill eller kommer leva med någon annan. Jag undrar om det underlättar att bli medborgare där om jag gifter mig med henne? Men jag vet inte vad jag ska göra för att hålla mig stark tills vi kan träffas och börja bo ihop. Ingenting är omöjligt och jag kan komma till henne. Jag håller på musik och gjort sen jag var liten och jag skriver nu egen musik. Elvis Presley är våran Gud! Vi har blivit uppväxta med han båda två. Jag skrev en låt som handlar om henne som jag vill försöka få ut till allt folk det känns som att bli artist är enda utvägen för att få tillgången och pengarna för att komma till henne lite snabbare jag blir galen jag älskar henne mer än någonting annat på hela jorden. Tacksam om jag får ett svar det är jobbigt i min ensamhet.


SVAR

Hej,

Vilken fantastisk kärlekshistoria du delar med dig av, tack!

Det är alltid svårt när avståndet är långt men jag tycker ni gör det fantastiskt som använder de kommunikationsvägar och sociala medier som finns. Att vänta och längta är svårt och kan kännas omöjligt, men se ljust på framtiden. Är det meningen att det skall vara ni, så blir det ni. <3 

Det där med uppehållstillstånd och visum är en hel vetenskap. Jag vill tipsa dig om denna hemsida: swedes in australia som jag hoppas skall kunna ge dig lite användbar info. 

Håll hoppet uppe och kom ihåg, allt man vill kan man.

Kram,

Madeleine


Visningar : 1168

Senaste frågorna

Se Alla