user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Hej! Nu så är det så att jag har snackat med en kille jag inte känner på FB i lite mer än en månad och nu vill han gärna att jag reser till Stockholm för att träffa honom. Jag är naturligtvis också intresserad av att träffas men jag vet inte riktigt om jag vågar. Nu ska ni inte tro att jag är en dum liten tjej som tror på allt. Jag är 110% på att han är precis den han utger sig för att vara samt att han inte ljugit om sin ålder.Eftersom att vi började snacka på Facebook vet vi även redan varandras efternamn. Vi har pratat på flera olika medier (snapchat, Facebook, instagram) och han har spontant skickat bild av sig utan att kräva något av mig .. han har inte heller begärt bilder, flörtat eller något annat olämpligt. (Vi är bara vänner) Han är hur snäll som helst när vi pratar och han är rolig. Jag känner mig elak för att jag misstror honom men man kan aldrig vara nog försiktig när man är tre år yngre än honom och dessutom är klenare än sin lillasyster haha. Han är som sagt rolig att prata med och när vi inte snackar så saknar jag honom och det känns redan som att jag känner honom. Jag är 16år och han är 19år vilket jag inte anser är en allt för stor ålderskillnad. Vi är som sagt bara vänner och han har en flickvän som han berättat om, det är dessutom hans profilbild. jag har inga känslor för honom annat än som vän.Men varför vill man träffa en tre år yngre tjej som man bara är kompis med? Vem vill ha en tre år yngre tjejkompis? xD Trotts att han har en flickvän så vet jag om att han snackar med ett flertal tjejer men det är bara vänskapligt. Jag var lite avundsjuk i början men när jag konfronterade honom blev han sur och hävdade att man naturligtvis kan ha tjejkompisar vilket jag håller med om.Men en sak som jag märkt är att han har addat väldigt många asiatiska tjejer på Facebook och andra sidor vilket gör mig lite fundersam. Jag är själv asiat och han hade förmodligen inte addat mig om jag inte var det? Samlar på asiater eller? och jag är orolig för att han har någon fetish om asiatiska tjejer. Jag har kollat upp hans twitter utan att han vet och han chattar med massor av olika tjejer där men de är inte heller flörtiga. Han verkar även kolla mycket på asiatiska tjejer som ”Camar” alltså sexuellt vilket också får mig att ta avstånd. Me han har inte gjort något för att jag plötsligt ska avisa honom och jag han är super snäll att prata med.Jag känner mig elak för att döma och misstro honom utan anledning. Vad tycker du? Borde jag åka och träffa honom? Han har själv sagt att han förstod att det kunde va läskigt för mig och att mina föräldrar skulle bli oroliga. Han sa även att jag kunde träffa honom nån gång om jag åkte och shoppade med en vän. Han är alltså helt med på att mina föräldrar ska veta eller att jag inte kommer ensam.


SVAR

Hej,

Jag tror absolut inte att du är en liten dum tjej, tvärtom ser jag att du har tänkt mycket på det här. På många sätt verkar han vara en trevlig kille, och det är inte konstigt att vilja ses som vänner - tycker jag. 

Däremot förstår jag att du funderar kring att han addar en massa tjejer med asiatiskt ursprung, och det låter som att han tycker att det är attraktivt. Det är ju ingen anledning till att han skulle vara en dålig person, men jag förstår att du undrar över om han har en "fetish" för asiatiska tjejer, och om det verkligen är dig han vill vara vän med, eller ditt utseende. 

Jag tror inte att du behöver vara rädd för honom, och han verkar förstå att det är läskigt att träffa någon från nätet. Däremot behöver du fundera över om du vill träffa och vara vän med någon som kanske mest är ute efter hur du ser ut, inte den du är. 

Och det kan vara bättre om ni ses tillsammans med någon annan, en kompis till dig t.ex. :)

Lycka till!


Visningar : 1234

Senaste frågorna

Se Alla