user-image
Okänd
Tjej ,14 år

Hej, är en 14 årig tjej som för 6 månader sedan flyttade till en ny stad. Allt kändes dock bra de första två månaderna men sen började jag snacka med en kille från gymnasiet som var 98:a. Vi började snacka oftare och mina närmsta sa att han inte var bra för mig. han började be om nakenbilder osv. Jag tappade kontakten med honom och började snacka med en annan kille. Han fick mig till att ha sex med honom. Efter den dagen jag hade sex med honom så har jag haft en enoorm ångest, jag vill verkligen inte att det ska komma ut. Killen nummer 1 vet dock om att jag hade sex med killen nummer 2. Jag går varje dag och tänker på detta och mitt huvud klarar inte av mer snart. Jag bor i en stad med mycket skitsnack och det tar död på mig också. Killen nummer 1 har också sagt att jag har haft sex med honom till folk, vilket dock inte är sant. Jag vet inte vad jag ska göra då min ångest är så stor att jag är glad att jag klarar va att andas 5 dagar i skolan. Jag mår verkligen inte bra över något av detta och jag behöver snacka med någon med vet ine vem. Jag är dock muslim och det förvärrar saker och ting. Jag vet inte vad jag ska göra och därför skickar jag in detta till dig.


SVAR

Hej

Du har ju ingen skuld till något eller någon. Däremot förstår jag att det är jobbigt med skitsnacket.

Om jag förstår dig rätt är du också orolig för att det ska komma ut och att detta på något vis ska skada dig pga din religion.

Jag tycker som vanligt att det vore bra om du kunde försöka ta kontakt med någon vuxen som du litar på i skolan. Skolsköterska eller ngn lärare. Att börja där i ditt fall skulle kunna vara bra för då kan de lyfta problematiken till en tema nivå och få till bättre attityder och ett mer respektfullt beteende på skolan. (utan att det någonsin kommer fram att du har pratat med dem)

Ingen har rätt att döma dig för ett endaste dugg och du har rätt till din egen kropp!

Allt det bästa önskar jag dig!

/Uffe


Visningar : 2069

Senaste frågorna

Se Alla