user-image
Okänd
Tjej ,21 år

Hej igen! Jag skrev in häromdagen angående sex med en kille. Ibland känns det som att jag missar en massa chanser, för jag inte vågar träffa någon eller bli nyfiken på den personen… Har haft lite otur och träffat fel killar så jag kanske är rädd att bli sårad och uppleva samma sak igen. Känner mig så efter på något sätt, med sex och förhållande… Är det jag som är ”blind” och inte öppnar ögonen? De killar jag träffat har det ju bara blivit fel med så är väl inte bara jag som strulat till det… Men ibland undrar jag om det är jag som gör nåt fel.. Tillslut blir jag osäker ist… Mitt självförtroende är inte det bästa heller..:/ Jag vill saker men vågar inte… Tack på förhand! :)


SVAR

Hallå, tack för din fråga.

Vågar man inte träffa eller bli nyfiken på nya personer, så har du rätt i att man faktiskt kan missa en massa chanser. Det är dock viktigt, att vara på sin vagt, för att undvika att bli sårad och få ta del av dåliga upplevelser. 

Men, det finns bra killar, och dessa är absolut värda en chans. Så försök att öppna upp ögonen lite mer, skapa dig ett eget intryck av de killar du är intresserad av. Ta små steg framåt, för att känna efter, är det en bra kille? Gör han dig glad? Tycker du om honom? 

Självförtroendet kan lätt bli rubbat när man blir sviken, men det gäller att bygga upp det igen. Boosta dig själv och ditt inre. Tänk: Allt jag vill kan jag. Känn dig som Pippi, när hon lyfter sin häst Lilla Gubben. Ingenting är omöjligt. <3

Kram,
Madeleine


Visningar : 2484

Senaste frågorna

Se Alla