user-image
Okänd
Tjej ,13 år

Hej. Jag är en tjej som går i sjuan. Jag är tillsammans med en kille som går i nian. Vi har varit tillsammans i några månader och jag är verkligen kär i honom. Eftersom att vi går i olika årskurser så har vi också olika scheman så när vi ses i skolan så försöker vi vara med varandra så mycket som möjligt. En av mina närmaste kompisar stör sig tydligen på mig och min kille. Hon har sagt det till mig privat men klagar även när han är med. Jag blir så ledsen när hon säger massa elaka saker och suckar hela tiden. Mina andra kompisar har inga problem alls med mitt och min killes förhållande så jag förstår inte varför hon klagar. Snälla hjälp!


SVAR

Hej, tack för din fråga.

Det kan finnas många anledningar till att din kompis stör sig och klagar. Det första jag tänker på är att hon kanske saknar dig, eller är avundsjuk och själv önskar ett lyckligt förhållande. 

Det är inte okej att hon säger elaka saker och suckar, och jag tycker därför att du ska ifrågasätta hennes beteende. Varför stör hon sig? Varför klagar hon? Vad är det hon önskar? 

Ens vänner skall vara glada på ens vägnar och inte såra en. Jag hoppas att ni hittar tillbaka till varandra igen och att din kompis börjar respektera ditt och din killes förhållande. Kom ihåg: ta ingen skit! 

Bästa hälsningar,
Maldeine


Visningar : 1930

Senaste frågorna

Se Alla