user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Hej. Är jag onormal som blir förälskad och kär i äldre män? Från 45+ upp till 80 år. Jag tror att jag vet vad som ligger bakom. Jag har aldrig haft någon pappa direkt. Så jag vet inte hur pappor är. För några år sedan (2011) var jag ihop med en kille, hans bonuspappa var som en pappa till mig under den tiden. Överbeskyddande och han var som en ängel. Under 2-3 år våldtog han mig 4 olika tillfällen. Jag känner att jag saknade det som han var innan han gjorde allt detdär. Jag tror att jag dras till äldre män för att han var som en far till mig och gav mig känslor som jag inte trodde fanns. Jag söker väl mest upp det som jag fann i honom i andra män. Dock är det farligt att en 16 åring fästs vid gubbar. Även om dom säger att dom är ofarliga så vet man inte. Han jag berättade om lite högre upp var ju ”ofarlig” men se vad han gjorde. Är jag onormal? Kan det ligga något i det jag säger


SVAR

Hej

Det som har hänt dig tidigare är inte OK.

Det är mycket allvarligt dessvärre. Du mår sannolikt bra av att prata med någon om detta IRL. En kurator, psykolog eller terapeut av något slag.

Dessutom är det brottsligt och den här mannen som du berättar om kan upprepa detta mot någon annan. Därför behöver polisen få reda på vem den här mannen är. Detta är allvarligt.

När du väl börjar samtala med någon kunnig person som du litar på kommer du förmodligen få många svar som du söker.

Håll inte det här hemligt.

Uffe


Visningar : 1153

Senaste frågorna

Se Alla