user-image
Okänd
Tjej ,12 år

Jag går i 5:an och alla mina kompisar ska byta i 6:an. Min pappa säger nej hela hela tiden och tycker jag är jätte jobbig. Vad ska jag göra?


SVAR

user-image

Hej

Så som jag tolkar din fråga så menar du att alla dina kompisar i klassen ska byta skola i 6:an men din pappa tycker bara att du tjatar och att du ska gå kvar i klassen? Du får rätta mig om jag har missuppfattat din fråga.

Jag förstår att det känns jobbigt och att du vill gå med dina kompisar. Har du verkligen suttit ner med din pappa i lugn och ro och förklarat varför du känner som du gör och frågat honom själv vad han har för argument till varför han tycker att du ska gå kvar? Om du har försökt alla vägar med din pappa kanske det finns någon annan vuxen eller någon på skolan du kan prata med och berätta ditt problem, så kanske de kan prata med din pappa?

Det viktiga tror jag är att ni får en ärlig chans att försöka förstå varandra och få svar på den viktiga frågan Varför? Jag tycker att du kan kräva ett tydligare svar av din pappa är att "du är jobbig" på den frågan.

Lycka till

Charlotte


Visningar : 1373

Senaste frågorna

Se Alla