user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Sökresultat för ”Hej! Det finns en kille som jag gillar. Allt gick jätte fort. Redan efter 4 dagar killen kom till Göteborg för att träffa mig ända vägen från Stockholm. Och kysste mig osv. Han och jag kom väldigt nära varandra jätte fort. Känslorna kom och allt kom från hans sida. Men efter ett tag berättar han om en tjej som han hade förhållande med och sa att för några månader sen tog de paus. Enligt han gillar han henne fortfarande men då vill jag veta varför kysste han mig varför kom han och träffa mig redan efter 4 dagar varför sa han till mig att han älskar mig i sömnen? Varför kunde han inte berätta om tjejen i början? Hur borde jag förstå det gillar han mig eller inte ?”


SVAR

user-image

Hej 

Kärlek är underbart men också ganska komplicerat ibland med mycket känslor involverade. Jag tycker det är lite svårt att veta vad den här killen tänker och känner i och med att vi aldrig träffats men en människa kan ju tycka om många personer samtidigt och det stämmer säkert det han säger, att han gillar sitt ex, med det behöver ju inte betyda att han inte gillar dig för det? Kanske var han rädd att berätta om sitt ex från början för han tänkte att du inte skulle gilla det? 

Du kanske kan fortsätta hålla kontakten med honom, om du gillar honom, och se hur det utvecklas? Ärlighet brukar vara det som varar längst och det kan du ju ta upp med honom också så han inte gör dig ledsen. 

Lycka till.

Kram Charlotte


Visningar : 1351

Senaste frågorna

Se Alla