user-image
Okänd
Tjej ,21 år

Jag är en tjej på snart 22 år. Har tidigare mått psykiskt dåligt och legat inne på sjukhus. För två månader sen var jag inlagd och träffade en tjej där som verkade hur schyst som helst och jag blev glad när hon hörde av sig och ville hålla kontakt då jag inte har så många vänner. Åkte hem till henne och ”tog en öl” vilket resulterade i att båda blev fulla, jag var dock ”med” eller vad man ska säga. Hon började tafsa på mig och hångla upp mig, till en början hånglade jag tillbaka då det inte är nåt konstigt att göra det med sina tjejkompisar på fyllan men efter ett tag försökte hon dra in mig i sovrummet trots att jag om och om igen sa att jag har pojkvän och tänker inte vara otrogen. Så fort jag satt med telefonen i handen så kollade hon vad jag gjorde och flera gånger fick hon nog och kastade iväg min telefon. Sa åt henne att sluta och hon var lugn i ca 15 min när jag frågade henne varför hon prompt skulle ha sex. Fick en lucka och ringde min killkompis under tiden att han skulle komma så fort han kunde. När min kompis väl kom så tog det typ 5 minuter innan hon började klänga på mig och ta mig på brösten, inför min kompis som stelnade till och var helt chockad. Senare hoppade hon på mig och skulle hångla så jag slog i huvudet i fönsterbrädet och låg med huvudet i knät för att jag hade så ont. Hon brydde sig inte utan fortsatte att försöka kyssa mig. Har mått så himla dåligt efter det här, hon visste dessutom om att jag för några år sedan blivit våldtagen och ändå gör hon så här. Är det hon gjorde brottsligt? Övergrepp? Borde jag anmäla?


SVAR

user-image

Hej

Det kan ibland vara svårt med kommunikationen och man vet varken ut eller in. Mitt råd till dig är att prata med den här tjejen och förklara hur du känner och hur du vill ha er relation. Det verkar som om hon kanske har missförstått dig och er relation lite?

Prata med henne först och se om det blir bättre då innan du gör något annat är mitt råd. Förstår att det väcker jobbiga känslor hos dig med tanke på din historia också.

/Charlotte


Visningar : 1740

Senaste frågorna

Se Alla