user-image
Okänd
Kille ,18 år

Hej på dig björn, Ville bara säga att jag mådde relativt dåligt av vad du sa om vår nollning när den ballade ur nu förra sommaren, fick bära en tjej till akuten och att sedan ha en individ som man tidigare samtalat med till att öppet kritisera en, det känns sådär. det finns många som såföljer dig på twitter här i varberg o jag som var en av dem som höll i det hela har fått dig citerad när jag gått i korridåren. jag kan förstå dina tankar kring det hela, men tankvärt är att vi ej kunde hantera de 4 tjejer som söp ned sig på egen hand med sina egna drycker, vi var väldigt noggranna med att inte sätta någon i den situation som de 4 hamnade i. Tänkte att du kanske skulle ha någon nytta av att höra detta, skolan kunde trots allt inte motarbeta eller förebygga det som hände och ansvaret låg helt på oss som höll i det, tänk på det nästa nollningssäsong. Tack. Och kom ihåg, en svensk tiger.


SVAR

Hej!

Tack för att du skriver och ger feedback. Det är bra att du ångrar och insett allvaret i det hela.

Du skriver om att skolan inte hade ansvaret, men nu är det så att de kränkningar som sker kring skolans elever oavsett om det gäller på skoltid eller utanför så har skolan ett visst ansvar ändå. Läs denna artikel efter ert fall. 

Jag har inget minne av exakt vad jag sa/skrev, men jag fortsätter stå fast vid att nollningar bör förbjudas. Jag kommer fortsätta rapportera och visa samhällets brister öppet, så tiga är det sista jag kommer göra gällande ungas psykiska ohälsa och kränkningar.


Visningar : 1277

Senaste frågorna

Se Alla