user-image
Okänd
Kille ,16 år

Vad ska man göra om den man är kär i skriver såhär: kände att jag måste skriva detta nu och skriva hur jag känner och vara tydlig med det så de inte bli så jävla fel. Jag har känt efter och tänkt noga om hur jag verkligen känner för dig. Och jag har nog bara känslor för dig som en bra vän. Har nyss blivit sårad, har inte kommit över honom på något sätt och jag känner mig då vilseledd. Därför ville jag säga det nu så jag inte väntar med och säga det. För nu vet jag vad jag verkligen känner. Du är en jätte din och rolig kille, så vill ju helst inte tappa dig som vän heller på grund av detta men de bestämmer ju du. Är gärna med dig ändå och har kul. Vi ska träffas sista april och jag vet inte om jag ska frotsätta försöka eller inte. Och vi har kysst a så jag fattar ingenting jag trodde vi va typ tillsammans. varför kysstes vi ens och va ska jag göra?


SVAR

user-image

Hej på dig 

Tack för din fråga. Kärlek är inte så lätt alltid och det krävs en bra kommunikation, vilket jag ändå tycker ni verkar ha. Tjejen du tycker om är ärlig mot dig och förklarar hur hon känner för dig och som jag tolkar det vill hon fortfarande umgås med dig? Antagligen för att hon gillar dig. Att vara vänner under en tid kan ju också vara en fördel så ni lär känna varandra ännu bättre? 

Förstår att det känns förvirrande och jobbigt för dig, det var inte så sjysst av henne att låta dig tro att det var något mer. Min tanke är att, om du klarar av det känslomässigt och gillar henne, ni kan fortsätta ha kontakten och se hur det utvecklas? 

Viktigt är att du känner efter vad du vill och vad som känns bra för dig, precis som hon skriver. 

Lycka till 

Charlotte 


Visningar : 1386

Senaste frågorna

Se Alla