user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Hej! När jag har sex så känns det ibland som att jag ska kissa på mig. Jag har hört att det kan vara för att man är nära på att få fontänorgasm men jag är tveksam på det för det känns verkligen som att jag ska kissa på mig och att han trycker mot blåsan så fort han kommer in i mig djupt. Jag får liksom fokusera på att inte försöka kissa på mig, är något fel på mig? Jag är 90 % säker på att jag fått orgasm men jag börjar inte skaka eller något sånt utan det bara är hur skönt som helst och jag går typ in i mig själv för någon sekund utan att vara medveten om vad som händer runt om mig, men jag skakar inte. Kan det vara en orgasm ändå eller måste man skaka/rysa osv för att det ska ”räknas”?


SVAR

user-image

hej, 

Om jag förstår dig rätt så har du två olika frågor till mig. 

Du berättar om din oro att kissa på dig under samlag. Mitt första tips är såklart att kissa precis innan samlag. Då försvinner oron kring det och du kan sluta att tänka på det, och ha det skönt istället. 

Så som du beskriver det låter det absolut som att du har haft orgasmer. Precis som allt annat så känns det olika mellan individer. Vad man ofta får se på film/tv/porr är ofantligt explosiva orgasmer hos kvinnorna, något som sällan förekommer i verkligheten. Så du behöver inte alls skaka eller rysa för att det ska räknas. Enda kriteriet för det är att det ska vara riktigt härligt! 

Ha det fint!

/Agnes 


Visningar : 3026

Senaste frågorna

Se Alla