user-image
Okänd
Kille ,15 år

vilken PWO kan du rekommendera? använder neurocore just nu.


SVAR

user-image

Hej

Jag är inte så himla inne på PWO, har aldrig testat själv. PWO står för Pre Workout och är en typ av prestationshöjare som används av människor som tränar mycket och hårt. Den är menad att intas, precis som namnet antyder, före ett träningspass för att ge maximal effekt. Med hjälp av en PWO kommer du att orka mer än vanligt under träningen. Detta beror på att den innehåller sådana ingredienser som ger kroppen mer energi, vilket i sin tur leder till att du ibland kan nå dina mål snabbare. PWO-produkter används ofta av människor som har ett större mål med sin träning, såsom att bygga upp muskler.

Det enda rådet jag kan ge dig är att använda rätt dosering och inte köpa olagliga produkter.

PWOS är inte gjorda för att användas av motionärer från början och jag kan se en fara med att de sprids för det finns också risker med dem.

Enligt internationella studier tros så mycket som var sjätte prestationshöjande kosttillskott (PWO) vara kontaminerat med hormonpåverkande eller centralstimulerande substanser.

Det här sätter press på hjärtat, blodtrycket och hela blodcirkulationen i kroppen vilket gör att man faktiskt kan dö akut. Det kan för vissa vara direkt livsfarligt och man vet ju inte i förväg om man inte tål de här preparaten.

Så ta det försiktigt.

/Charlotte


Visningar : 1813

Senaste frågorna

Se Alla