user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Hej Agnes Vad är en sexolog? Min mens har inte kommit på 3 månader nu och ungdomsmotagningen vill inte hjälpa mig o bara säger att jag är dum som är orolig för att den inte har kommit. Dom säger oxå att jag inte kan vara gravid för att jag 1 tar p-piller och 2 för att jag inte har en fast förhållande. Vad ska jag göra? o vem ska jag vända mig till? sen undrar jag hur en förlossning går till? Både vaginalt o kejsarsnitt? Jag undrar för att jag är livrädd för att min syster som är gravid kommer att dö när hon föder barn. För våran mamma gjorde de när hon födde mig. Sen undrar jag vad septisk chock är? Mvh Jag


SVAR

user-image

Hej, 

En sexolog är en person som huvudsakligen forskar kring och jobbar med människors sexuella hälsa, både fysisk och mental.

Vad tråkigt att du upplever att du blivit dåligt bemött på ungdomsmottagningen. 

Mens är inte alltid regelbunden, kost och stress kan ha inverkan på hur regelbundet du blöder. Det låter inte som att du borde oroa dig. Men om det känns jobbigt kan du prova att ta ett graviditetstest, för att vara säker. Fortsätter mensen vara krånglig och du har fasta vanor och mår bra, bör du kanske prova ett annat p-piller eller preventivmedel. 

Hoppas det löser sig!!

// Agnes 


Visningar : 1420

Senaste frågorna

Se Alla