user-image
Okänd
Kille ,20 år

Hej Det är så att jag grubblar en hel del på det här med hur mycket storleken betyder när det kommer till penetrerande sex och vad tjejer gillar. Jag själv är inte så välutrustad som jag hade velat vara (~14*11cm) så enligt dessa studier som man kan läsa om överallt så är jag sk. genomsnittlig. MEN det känns ändå inte som att det är tillräckligt ”stort”? (läst online, storlek på dildos etc)


SVAR

user-image

Hej!
Jag kan tänka mig att detta är en fråga som många grubblar en hel del på. Jag tycker dock inte att det är något som du ska fundera på. Det viktigaste vid sex är att båda parter har sagt ja till sex, att båda vill, då spelar inte storleken någon roll. Det finns inget som säger att man måste ha en viss längd eller storlek för att kunna tillfredsställa en tjej, varför du inte behöver oroa dig på den punkten.

Dessutom så tror inte jag att dildos och liknande ger en rättvis bild av vad det är "tjejer gillar". Sex är så mycket mer en pentration, det kan vara kyssar, kramar, smek, ord och mycket mer, det får en inte av en dildo! 


Visningar : 897

Senaste frågorna

Se Alla