user-image
Okänd
Tjej ,20 år

Hejsan! Jag har en liten kamp inom mig just nu, mitt samvete kan inte riktigt avgöra om det som hänt är ”bra eller dåligt” och vad jag kan göra åt saken. Jag har pratat med några få väl valda vänninor om detta men de är lika förvirrade som jag, förhoppningsvis kan ni kasta lite ljus över situationen. Lång historia kort så sov jag hos en kille natten till lördag, han har dock en flickvän sen mer än 1 år tillbaka och de har varit sambos i ca 4 månader. På hans initiativ myste, kysstes och ja hade sex helt enklet. jag frågade upprepade gånger om han var säker och påminnde om hans flickvän. Men han ville vad han ville, och jag med såklart! Haft någon form av kännslor för denna kille väldigt länge. Efter sexet berättade han att det var mycket strul på förhållande fronten, gräl, bråk och ingen närhet på väldigt länge. Han påpekade även att jag var och är någon form av ”annorlunda och glädjande” i vardagen. I samma mening säger han att han ändå älskar sin sambo. Jag skäms för det som hänt på ett sätt, men samtidigt är jag ”glad” (?) att det hände för han visade någon form av attraktion till mig. Vet inte vad jag ska göra i nuläget, det är jobbigt att ha detta på samvetet och tampas med det själv. Ändå är det jag som är singel i denna situation och själv anser jag att jag inte gjort nått fel, men ändå vet jag att det ÄR FAKTISKT FEL. Snälla hjälp mig få någon rim och rason i detta… om det går. Tack,


SVAR

user-image

Hej fina du!

Ibland gör man misstag eller har mycket ångest över något som har hänt. Oavsett kommer livet att gå vidare och förhoppningsvis har man tagit med sig ett eller annat till framtiden. Om jag var du skulle jag gå till grund och botten med varför man känner ångesten, men skulle gissa på att det handlar om att hans sambo förmodligen är ovetandes om otroheten.

Kanske stenen skulle släppa från hjärtat om du pratade ut om det som hände med henne? På så vis är ingenting hemligt och alla är informerade om läget, eventuellt skonar du även sambon från ett senare hjärtekross och tar respektives relationer vidare till ett nytt plan även om de kanske inte håller. Du behöver inte vara rätt fram med vad du och killen exakt gjorde, men ändå ärlig med att han och du har haft en grej ihop. Tveka inte att höra av dig igen om du har fler funderingar, allt kan lösa sig!

Kram


Visningar : 1735

Senaste frågorna

Se Alla