user-image
Okänd
Tjej ,12 år

Hej. Jag brukar spela in filmer på mig själv när jag onanerar och skicka till killar på kik. Jag visar inte ansikte och ingen jag känner vet något. Kan jag råka illa ut? ibland vill jag sluta och har ångest över det men kommer alltid tillbaka och gör det igen. Jag får väldigt många komplemanger av killar på kik.


SVAR

user-image

Hej!

Jag kan tänka mig att det kan vara spännande och kännas roligt med att skicka filmer eller bilder på kik, inte minst då en vill ha kommenterare och höra fina saker för det vill vi alla. Det är inget fel på det! 

Så länge du gör det som du vill så är det inget fel. Det som du måste vara medveten om är att det finns en risk att materialet du skickar kan spridas till fler än de du skickar till, det behöver en alltid tänka på då en skickar saker till andra. Du får dock aldrig glömma att det är den som sprider det som gör fel! Likadant så är det förövarens fel om någon säger att du måste skicka fler videos fastän du inte vill. Du behöver aldrig göra något du inte vill, då kan det vara bra att berätta för en vuxen eller ringa polisen. 

Du beskriver också att du kan få ångest kopplat till detta, du skulle kunna prata med någon om detta om du vill. Det finns några jättebra ungdomssjourer som är specialister på att prata just om sex, ångest och liknande, mitt tips skulle vara att kanske prata med dem om du vill det. www.1000mojligheter.se eller www.novahuset.com är jättebra. 

Glöm inte att du är vacker, fantastisk och underbar precis som du är och att din kropp är din och ingen annans! 


Visningar : 1041

Senaste frågorna

Se Alla