user-image
Okänd
Kille ,17 år

min stora syster är en hora/slampa. jag är en 17 årig pojk. bor med min stor syster.. jag vet inte vad jag ska göra.. jag har ingen annat ställe att ta vägen du vill säkert att jag ska förklara men jag blir spy färdig bara jag tänker på det. jag vill bara veta vad jag ska gör. elr det finns inte så mycket men jag måste lungna ner mig. hela staden ligger med min syrra som jag bor hos. det är så skämmigt.


SVAR

Hej och tack för din fråga!

Det är lite svårt att svara på den, eftersom jag inte riktigt vet hur du menar. Det kan vara svårt att bo med syskon, särskilt om syskonet kanske lever på ett sätt som man själv inte gillar. Förstår jag dig rätt om jag tror att din syster tar hem olika personer och har sex med? Eller har hon det mot ersättning?

Att ha sex med andra är vårt fria val som människor, och inget någon annan ska lägga sig i. MEN! Om du lever med din syster och det här får dig att må dåligt - så måste något förändras. Du har rätt att känna dig trygg där du bor. Oavsett vad som händer, så behöver ni hjälp. 

Har du någon vuxen som du litar på och kan prata med? Eller kan du prata med din syster om det här, att du känner dig obekväm i situationen? 

Skriv gärna igen om jag har missuppfattat situationen eller om du vill ha mer hjälp.

Ta hand om dig! 


Visningar : 1080

Senaste frågorna

Se Alla