user-image
Okänd
Kille ,14 år

hej, jag är 14 år och 7 månader, det är så att jag har tappat all kontakt med mina kompisar pga att jag tycker jag har liten snopp vilket gör att jag får dåligt självförtroende, den är ca 12cm lång i stånd och 9 cm omkrets, 4-5cm slak i längd, jag har kommigt i målbrottet för nån månadsen och har bara hår precis runt snoppen och ingen hår under armarna, kommer den växa mer ? jag är 178cm lång så normal länd där iallafall, ps mamma har sagt att hon var sen i puberteten när hon va lite, (har 3 st storebröder som är 20+år och dem har blixtertora kukar)


SVAR

Hej fina du och tack för din fråga!

Det är inte alls ovanligt att vara osäker på sin kropp i tonåren så du är inte ensam! Ibland påverkar osäkerhet väldigt mycket, och det kan bli som för dig, att det leder till dåligt självförtroende. Om något gör att man mår väldigt dåligt kan det vara skönt att få prata med en vuxen om det, t.ex. på ungdomsmottagningen. 

Ibland kanske man jämför sig med ideal som få personer kan nå upp till, personer på film eller i porren. Det är viktigt att komma ihåg att alla kroppar ser olika ut och att det är ok. Antagligen brottas dina kompisar med liknande funderingar kring kroppen.

Här kan du läsa mer om snoppen, storlek och underlivet:

http://www.umo.se/Kroppen/Killars-underliv/Penisstorlek/ 

Ta hand om dig och fråga igen om du undrar över något mer!


Visningar : 1468

Senaste frågorna

Se Alla