user-image
Okänd
Kille ,17 år

Hej Helena! Jag är en kille som är 17 år. Jag är kär i en tjej (snart 4 år) och kan inte glömma henne oavsett vad. Vi har varandra på fb, insta och snap men hon skriver aldrig (sällan) men dessutom gillar hon alla mina bilder på instagram. Hennes vänner säger att jag ska försöka glömma henne och gå vidare men jag kan inte för att hon har en stor plats i mitt hjärta. Vi brukar träffas ibland och då ler hon varje gång. Jag vet inte men vad tycker du, ska jag gå vidare eller?


SVAR

Hej fina du och tack för din fråga!

Att vara kär är väldigt fint men det kan också vara krångligt och svårt när man inte vet hur den andra känner. 

Jag reagerar mest på två saker i det du skriver, det första är att du inte kan glömma henne och har varit kär i fyra år. Jag vet inte bakgrunden här, om ni pratat om det, om ni tidigare varit tillsammans eller visat att ni gillar varandra - men det är dina känslor och du ska ta dem på allvar. 

Det andra är att hennes vänner säger att du ska glömma henne. Det här handlar ju om dig och henne, inte hennes vänner. Varken du eller jag kan veta varför de säger så. Har hon någon gång sagt att hon inte är intresserad? Om det är så kan det vara bra att gå vidare, men annars kan du ju inte veta.

Du skriver att hon sällan skriver till dig men gillar alla dina bilder på Instagram. Det är ju en aktiv handling att gilla bilder, och om det känns svårt att komma på vad man ska skriva kan det ju vara lättare att gilla en bild för att visa uppskattning! Hon kanske är blyg. Kanske kan du försöka träffa henne oftare? Om hon ler när ni ses så verkar hon ju gilla dig på något sätt iallafall?

Ta hand om dig och tveka inte att skriva igen om du undrar över något!


Visningar : 1277

Senaste frågorna

Se Alla