user-image
Okänd
Kille ,18 år

Hej, Vet inte om du är rätt person att fråga pgr av att det gick inte att läsa hela din typ, vad ska man kalla det… ”specialitet” så hoppas man kom rätt. Jo, jag har en fetish! Jag tänder nämligen på tjejer som har strumpor på sig, med andra ord deras fötter! Har både hört & läst att det är ganska vanligt med folk som tänder på fötter, men… Nu är det så att jag bara tänder på fötterna när dom har strumpor på sig! Så jag undrar om det är något fel på mig, med tanke på att alla kompisarna tänder på det vanliga (bröst & rumpor). Eller om jag bara är speciell? (Och varför jag tänder på fötter från första början?)


SVAR

user-image

Hej! 

Såhär, alla gillar ju olika. Och det finns massor av olika variationer på vad personer tänder extra mycket på! Ingenting är fel eller dåligt. Sålänge man inte skadar andra eller sig själv och har samtycke från alla inblandande liksom! 

Det finns inget som säger varför man gillar det man gör, eller tänder mer på vissa grejer. Det är som att vissa personer gillar pizza andra gillar tacos liksom! 

Hoppas du fick svar på din fråga! 

// Agnes 


Visningar : 1700

Senaste frågorna

Se Alla