user-image
Okänd
Tjej ,23 år

Hej Agnes, Det finns en kille som jag tror är intresserad av mig, men jag har så svårt att tolka hans beteende och eventuella signaler. Så här ligger det till: Vi träffades under jul/nyår. Han har nyligen gjort ett uppbrott med sin tjej. Han har hört av sig flera gånger för att höra hur jag mår för en nära släkting till mig gick bort under den här tiden. När vi setts vill han ofta småbråka med mig, kittlas eller brottas. En kväll sa han att jag var fin och ville ge mig en kram. Han har också sagt att han ville att vi skulle träna ihop och att vi skulle göra andra liknande saker ihop. En gång när han ringde avslutade han med ”puss och kram”. Tror han kan ha druckit då. Han är en väldigt omtänksam person och mer social, pratsam, och spontan än mig så det här är kanske saker man brukar säga sådär i förbifarten för att vara snäll eller så snackar han bara. Eller så vill han vara med mig. Det är det jag inte vet. Nu bor hos sin förra tjej eftersom han inte hittat någon annanstans att bo just nu. Vet inte om de är ihop igen. Vi har inte kontakt nu för jag skrev i ett sms som det var att jag har lite svårt med att vara med andra människor, att jag behöver vara mycket för mig själv och att jag nog är rätt så komplicerad. Jag har asperger (har inte sagt det till honom) och har aldrig varit i ett förhållande. Tror att jag börjar få känslor för honom och det är väldigt nytt för mig att känna så för någon. Vi hade tänkt ha ett projekt tillsammans under våren men jag skrev att det var nog bäst att vi ordnar det var för sig och att vi inte behöver höras. Han svarade inte och efter en vecka skrev till honom igen och frågade om det var lugnt för honom om det jag skrev och det var det. Jag tänker på honom varje dag men jag har ingen aning om jag ska höra av mig till honom igen. Han kanske bara tycker att jag verkar desperat om jag hör av. Jag vet inte ens om det han visat är tecken på att han gillar mig. Vad tror du? Just nu känner jag mig bara så förvirrad och skulle vara tacksam för lite råd om vad jag skulle kunna göra..


SVAR

user-image

Hej! 

Jag får väldigt mycket frågor om just det här. Det är så himla svårt att säga vad man kan göra. Men jag kan ge dig mitt råd! 

Jag tycker att du ska berätta för honom att du gillar honom. Det är läskigt, men oftast alltid bäst att vara ärlig och rak med en gång. Om han gillar dig tillbaka tycker jag att du inte ska vara rädd för att berätta om din Aspbergers och att det gör att du behöver egentid. Tänk på att alla relationer ser väldigt olika ut och det finns inga regler för hur man ska göra. 

Hoppas detta hjälpte lite!

// Agnes 


Visningar : 1612

Senaste frågorna

Se Alla