user-image
Okänd
Tjej ,13 år

Hej jag är en trettonåring tjej som snart fyller 14 Det är så att det finns en kille i bussen jag brukar ta både från och till skolan. Och jag brukar alltid se att han tittar på mig, han vänder hans huve mot mig, tittar på mig i nån sekund och sen vänder sig om. Det här har hållt på i något år nu. Grejen är det att jag kanske är lite intresserad av honom. Det känns som att han har en tvilling eftersom jag brukar se en kille som ser exakt likadan ut som honom men med en annan stil än vad han har, alltså verkligen en helt annan stil, och då brukar jag aldrig se den personen titta på mig. D När jag får ögonkontakt med honom så får jag alltid panik. Jag vågar inte heller gå fram och presentera mig eftersom jag är så blyg och vågar inte snacka med honom. Jag är bara rädd över att skämma ut mig. Jag vet inte vad han heter eller hur gammal han är. Han brukar gå av på den busshållplatsen där jag går av när jag ska skolan. Jag vet inte om han har en tvilling eller inte. Jag vet inte heller varför han brukar titta på mig väldigt mycket och sen så har det här hållt på väldigt länge.


SVAR

Hej och tack för din fråga!

Vad spännande att vara lite intresserad av någon :) Ibland kan det vara svårt att våga ta första steget. 

Det är ju svårt att veta exakt vad det betyder, men om han har tittat på dig i ett år så tänker jag att det inte är något konstigt om du säger hej när du ser honom. Bara för att ni alltid ses på bussen :) Det kan ju vara en början kanske?

Sen om han har en tvilling eller dubbelgångare är ju svårt att veta. Kanske är det så. Det enda du kan göra är att ta lite kontakt med killen du är intresserad av (på bussen), annars kan du ju inte få reda på om han också är intresserad av dig?

Lycka till och skicka en ny fråga om du undrar något mer!


Visningar : 1077

Senaste frågorna

Se Alla