user-image
Okänd
Kille ,17 år

min flickvänn var otrogen på våran 1 årsdag…. hon säger att hon inte vet varför hon gjorde så, varje jag jag nämner något om det så börjar hon prata om något annat o säger ”men glöm det där nu” vi hånglade oxå” vi låg med varandra 3 gånger” men jag känner att jag så järna bara vill försvinna och men ändå vill jag ha honom. hon får mej att känna mej värdelöss och att jag vill dö. vi är fortfarande ihop men jag vill att hon ska förstå hur jävla dåligt jag mår av det här. hur ska jag göra? det hjälper inte att prata om det för hon puttar bara undan mina ord om hur jag känner. vi bor och jobbar ihop oxå


SVAR

Hej fina du och tack för din fråga!

Vilken jobbig situation du har hamnat i. Det är svårt nog att känna sig sviken, men att också leva med personen, och arbeta ihop gör det såklart ännu svårare. 

Det verkar som att din flickvän inte riktigt förstår hur hon har sårat dig, utan hon viftar bort det. Om ni ska kunna fortsätta att leva ihop behöver hon börja respektera dig, det är inte meningen att man ska behöva må så dåligt i en relation. 

Har du någon du kan prata med, en vän eller släkting? Det kan vara en bra idé att ta hjälp utifrån. Du kan alltid kontakta ungdomsmottagningen för att få samtala med en kurator eller annan stödperson. 

Ta hand om dig, och kom ihåg att du är värd att må bra! 


Visningar : 946

Senaste frågorna

Se Alla