user-image
Okänd
Tjej ,13 år

hej, jag är en tjej på 13 år och senaste tiden har jag varit väldigt nere, typ gråtit varje kväll för att jag typ grälat med min bästa vän. Men jag har även fått en ny killkompis som är nästan som min storebror o hittills funnits där hela tiden osv men min bästa vän blir bara argare när jag pratar med honom. Hon verkligen HATAR honom. Jag har även sen jag började snacka med honom blivit lite ”bad” av mig. Men min fråga är alltså är detta normalt eller ska jag sluta prata med honom eller henne osv. skulle vara tacksam för hjälp.


SVAR

Hej fina du och tack för din fråga!

Vad tråkigt att dina vänner inte verkar komma överens. Vet du varför din bästa vän blir så arg när du pratar med den här killen? Är hon svartsjuk eller tycker hon inte om honom? Hon kanske tycker att han inte är bra för dig?

Jag tycker att det låter roligt att du har fått en ny vän, som finns där för dig. Det jag undrar över är vad det innebär att ha blivit lite "bad"? Är det att börja röka, dricka eller göra något annat destruktivt, eller är det mer klädstil och att du har blivit lite tuffare?

Det är normalt att bli osams ibland, och att växa ifrån varandra, men det är såklart tråkigt. Har du pratat med din bästis om varför hon blir så arg? Hon kanske tycker att du har förändrats och är orolig för dig?

Hoppas att det går att lösa, lycka till och ta hand om dig!


Visningar : 921

Senaste frågorna

Se Alla