user-image
Okänd
Tjej ,14 år

Hej det är så att jag gillar en kille i min skola. Han går i 8A och jag i 8B, vi har vissa lektioner och raster ihop och om vi ser varandra så brukar vi ofta få ögonkontakt. Dessutom så har jag honom på instagram och snapchat, vi har chattat då och då men inte mer och jag vill verkligen lära känna honom bättre. Har du några tips på hur jag kan prata med honom då jag är jätteblyg och vågar knappt prata med några. Eller har du något annat tips på hur jag kan göra?


SVAR

user-image

Hej och tack för din fråga! Vad roligt att du har hittat en kille som du gillar. Att ni redan har ögonkontakt i skolan och snackar lite på snap låter ju lovande. Kan du inte försöka skriva lite mer till honom på snap? Kolla av stämningen lite. Har ni något gemensamt intresse? Vad brukar han snapa? Gillar ni samma musik, pysslar med idrott eller gillar samma mat? Börja prata om det. Och om du vågar så tycker jag att du ska fråga om ni kan hitta på något efter skolan någon dag, ta en fika kanske? 

Om du tycker att det är läskigt att prata (vilket jag också tycker att det är) så kan du förbereda dig lite och skriva ner ämnen som ni kan snacka om. Eller så kan du bjuda med en kompis och hitta på något några stycken tillsammans, då behöver inte du driva snacket hela tiden men du får möjlighet att lära känna honom lite bättre. 

Stort lycka till med din crush! Det kommer att gå toppen


Visningar : 1656

Senaste frågorna

Se Alla