user-image
Okänd
Tjej ,14 år

HeJ. Jag är en 13 årig snart 14 årig tjej som har små bröst och ingen rumpa. Jag får höra det varje dag och det börjar bli jobbigt. Jag har också enågra dåligt självkänsla och ett grovt självskade beteende.. Men vet inte vad jag ska göra.


SVAR

Hej fina du och tack för din fråga!

Det är verkligen tråkigt att läsa hur du blir behandlad varje dag. Ingen har rätt att säga så om din kropp, eller göra dig ledsen. 

Du beskriver också att du har dålig självkänsla och att du skadar dig själv. Det blir ju inte lättare av att få kommentarer om kroppen varje dag. Du är inte ensam om att må dåligt, ha dålig självkänsla och få kommentarer. 

Jag önskar verkligen att du ska kunna känna att du är värd att må bra, att få respekt och att slippa kommentarer om din kropp. Det är ju faktiskt så att ingen har med att göra hur din kropp är eller ser ut. Och din kropp är precis lika bra som alla andras. 

Jag undrar också om du har någon att prata med? Det mesta kan kännas lättare om man får dela det med någon annan. 

Om du känner att du vill prata med någon anonymt kan du alltid göra det i vår stödchatt på Föreningen Tilia. Du väljer själv vad du vill prata om och när du vill göra det. Ingen fråga är för stor eller för liten. Chatten är öppen varje kväll mellan 21-22.30. Du kan också maila till vår stödmail. All information finns på www.foreningentilia.se 

Du kan också kontakta BRIS. Titta efter information på www.bris.se 


Visningar : 1114

Senaste frågorna

Se Alla