user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Hej, jag har en kille som jag har träffat från GGS (Granny Goes Street) och det var ungefär en månad sen. Han var jätte modig och kom fram till mig och frågade om min snap och då gav jag den till honom. Sen så började vi snapa med varandra. För ungefär en eller två veckor sen så skrev han att han har känslor för mig och då skrev jag att jag hade känslor för honom också. Sen så började vi träffas. Förra veckan så träffades vi nära där jag bor, jag tog inte med honom hem eftersom jag inte får tar hem killkompisar. Iaf, han… kysste mig och sen så började vi hångla. Vi träffade igen i lördags och då var vi inne på stan och hans pappa var hemma så vi fick var någon annan stans. Han började kyssa mig och sen så började vi hångla då. Sen för någon dag sen så undrade jag om vi var tillsammans men jag frågade inte honom för att jag var rädd om vad han skulle svara, så jag frågade en killkompis till mig och säger att det är en annan ”kompis” som undrade över det och då sa han att om båda gillar varandra så behöver man inte fråga chans, man är bara ihop. Sen så blev jag jätte osäker så jag skrev till honom om det jag undrade över då. Han sa att hans känslor går upp och ner hela tiden. Han skrev att han gillar mig jätte mycket, men det är så att ibland så känner han att han gillar mig men ibland så blir det tvärtom. Sen så skrev han igen att han gillar mig jättemycket. Grejen är ju också att ju längre tid det går, desto mer ökar min hatmätare eftersom att det känns som om han bara leker med mina känslor. Är han osäker om vad han känner eller? Kan det var möjligt att det här är en ny grej för honom (att han inte har haft ett förhållande förut)? Ska jag släppa taget om honom eller ska jag låta mina känslor går längre? Leker han bara med mina känslor?


SVAR

Hej fina du och tack för din fråga!

Vad roligt att du har träffat någon du tycker om :) Trist att det dyker upp jobbiga saker såklart.

Det är svårt för mig att svara på varför han beter sig som han gör. Jag tror att du har ganska bra tankar kring det själv. Att han är osäker t.ex. antingen på sina känslor eller för att han inte har haft en relation. 

Även om det känns jobbigt, så tror jag att det är bra om du frågar honom, och inte en annan kompis. Han kanske känner sig osäker på vad du känner och vågar inte riktigt visa att han tycker om dig? Du kan säga hur du känner, att den här osäkerheten gör att du inte mår bra, och inte vet om du vill fortsätta er relation. Det kan ibland vara lättare att ses och prata istället för att skriva. 

Ta hand om dig, och skriv igen om du vill!


Visningar : 1453

Senaste frågorna

Se Alla