user-image
Okänd
Kille ,16 år

Hej! jag är16 o har vuxit jättemycket under våren o sommaren. jag får inte lika hårt stånd längre och den hänger ner. Är det impotens eller kan det bli så om kuken blir väldigt stor? den står liksom upp om man håller i men släpper jag så hänger den neråt och trycker man så känns den inte alls lika hård som förut. kommer det göra det svårt med sex? sen undrar jag när puberteten slutar jag kom in i min när jag var tio.


SVAR

user-image

Hej! 

Om jag förstår det rätt så har du två frågor till mig. Ska försöka att  svara på båda! :)  Det finns faktiskt ingen bestämd längd på puberteten, men ungefär vid 22 brukar de flesta killar vara hormonellt färdigutvecklade. 

Vad jag kan läsa av din beskrivning tror jag varken att du är impotent eller kommer ha problem med sex. (Jag antar att du menar penetrativt samlag, och kan ju redan nu tipsa att det finns ju väldigt många andra sätt att ha sex på utan just med penetraton.) 

Om du inte har ont eller besväras vid stånd tror jag inte du behöver göra något. Men är som sagt svårt för mig att säga exakt. Om du fortsätter att känna dig oroad efter mitt svar tycker jag du ska ringa UMO och boka tid för samtal, där kan du ju även säga att du bara vill prata först om du inte vill ha en undersökning liksom. 

Hoppas nu att detta hjälpte dig!

// Agnes 


Visningar : 1373

Senaste frågorna

Se Alla