user-image
Okänd
Kille ,17 år

Hej! Jag har en superjobbig och pinsam fråga som jag bara vågar ta anonymt. Jag är orolig inför att förlora oskulden med min tjej på grund av min snopp. När jag idrottar och byter om med mina kompisar så brukar dom skämta om att jag har en stor snopp. Jag skrattar med men känner att det egentligen inte är så kul. Jag har dåligt självförtroende generellt men nu börjar det påverka min relation med min tjej då vi kommer närmre och närmre att ha sex och jag inte har någon att jämföra mig med. Jag har sökt på fakta om snoppar storlek och kollat på porr för att se men är fortfarande osäker. Den är lite över 22 cm och typ 15-16 cm i omkrets på det bredaste stället. Har jag en stor snopp som dom säger? Hur kommer det funka när jag har sex med min tjej? Snälla svara!


SVAR

Hej!
Kroppen och särskilt könsdelar kan vara känsliga ämnen att både tänka på och prata om och då blir det förstås extra jobbigt om någon skämtar om det, inte minst om det är någon som skämtar om en själv, så jag förstår om du tycker att det är jobbigt. Om du vågar så be dem att sluta med det, att du inte vill att de pratar eller skämtar om din kropp. 

Vad det gäller storleken så är de flesta överens om att storlek och form på könsdelar inte är det viktiga när det gäller bra eller fint sex och vad som är normalt varierar ganska mycket. Det bästa är om du och din flickvän kan prata om hur ni vill göra och testa er fram tillsammans. På Ungdomsmottagningens hemsida (UMO.se) kan du läsa mer om Penis och pungen, dess funktioner, hur de kan se ut och alla möjliga andra fakta och funderingar. 
Läs mer: https://www.umo.se/kroppen/penisen-och-pungen/

Hoppas att mitt svar och det du kan läsa på UMOs hemsida hjälper dig i dina tankar och funderingar. 
Allt gott, Maria


Visningar : 1168

Senaste frågorna

Se Alla