user-image
Okänd
Tjej ,12 år

Hej! Jag är en 12 årig tjej som går i 6:an och är ihop med en 15 årig kille. Vi har långdistansförhållande. Killen är snäll och är inte som andra killar, han väljer alltid mig före nåt annat och försöker alltid ge mig allt hans tid. Hur vi träffades var att min mamma och hans moster är kompisar, han åkte hit ner(min stad) och skulle träffa sin moster men då så åkte han och hans moster hit till oss. Vi snackade inget till varandra men kollade hit och ditt på varandra. Sedan den dagen så gjorde jag lite sökningar och skulle få se om jag hittade han på nån sociala medier. Jag hittade han på insta och följde han, han följde mig tbx. Han laddade till mig på Snapchat och vi började snacka. 2 dagar efter så berättade vi våra känslor för varandra och det vissas att vi båda gillar varandra. Har nu varit ihop i 11dagar. Jag undrar om man ska berätta till sinna föräldrar eller inte? Dock så har jag varit ihop med 2 andra killar som var 2 år äldre än mig och dem tyckte att det var okej. Undrar oxå om relationen kommer funka. Vi båda älskar varandra jätte mycket.


SVAR

Hej,
Att berätta för sina föräldrar är nästan alltid en bra idé. De kan ju vara krångliga men de flesta föräldrar vill göra det bästa för sina barn och ofta har de rätt :). 

Att vara ihop med någon som är äldre eller yngre i sig är inget problem så länge båda vill. Dock är det lite knepigt i ert fall. Att gilla varandra, chatta, prata och hänga är toppen men det är faktiskt förbjudet för någon som är över 15 år att ha sexuellt umgänge med någon som är under 15. Så det är väldigt väldigt viktigt att ni väntar med allt såt tills du är 15 också. Det är ett tag tills dess, det är det. Men i ert fall finns det inga andra alternativ. Så fortsätt hänga och gilla varandra, låt dina föräldrar veta om er relation och ta det lugnt.

<3


Visningar : 878

Senaste frågorna

Se Alla